Accordion Title
Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua put a bird on it squid single-origin coffee nulla assumenda shoreditch et.
01

Block Number

Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer rutrum dignissim et neque id.

VWRunning Versenysorozat

A Virtual World Running egy olyan esemény, ahol egy világverseny sorozatban mérheted össze magad másokkal, az általad választott távon, az általad választött időpontban és helyszínen.
Mik a teendőid?
1. Nevezz be a választott távra a "Következő verseny" fülön
2. Fusd le a távot a megadott időszakban
3. A teljesítést rögzítsd, az eredményt töltsd fel a honlapra
4. Az eredménylistából töltsd le és/vagy oszd meg Facebookon az okleveledet és várd a postást az ajándék éremmel

A nevezési díjjad csaknem teljes egészével az általad választott jótékonysági célt támogatod, amit a nevezési űrlapon, választhatsz ki!
A támogatandó szervezeteket versenyenkét változtatjuk. Szívesen fogadjuk a javaslatod, hogy mely szervezetet támogassuk a következő versenyünkel! A javaslataidat az info@vwrunning.hu és az info@vwrunning.com e-mail címen adhatod le.

 

Virtual World Running Versenysorozat 2021

Választható távok távok

Maraton, 30km, Félmaraton, 16km, 10 km, 8 km, 5km, 1,6 km

Virtual World Running Versenysorozat 2021 helyszín

A helyszín szabadon választott, fusd le a választott távot a kedvenc futóterepeden vagy akár futópadon.

Virtual World Running Versenysorozat 2021 nevezési díjak és határidők

A nevezési díjak a szervezetek támogatására fordítódnak.
Ezek értéke is regisztrációs lapon megválasztható.
3000Ft, 5000Ft, 7000Ft, 9000Ft,

Virtual World Running Versenysorozat 2021 nevezés módja

Nevezés csak online lehetséges a www.vwrunning.hu online nevezési felületén a meghirdetett verseny befejezését megelőző 48óráig.

Virtual World Running Versenysorozat 2021 nevezési díj tartalma

A nevezés tartalmaz
A választott nevezési díjtól függően 1000-7000Ft jótékonysági hozzájárulást, amellyel az oldalov választható jótékonysági szervezetet támogatsz
letölthető egyedi, névre szóló rajtszámot
tájékoztató jellegű eredménylistát
letölthető, Facebookon megosztható oklevelet
minden résztvevőnek egyedi befutóérmet, amit a nevezéskor megadott magyarországi címre postázunk

 

Virtual World Running Versenysorozat 2021 visszalépés

Az eseményen való részvételtől a visszalépési határidő a virtuális eseménynél egyedi. Visszalépésre a meghirdetett verseny előtti nap éjfélig van lehetőség, 

Virtual World Running Versenysorozat 2021 rajtszám

Kötelezően viselendő rajtszám nincs, de ha szeretnéd igazán versenyhangulatban érezni magad, kattints a rajtlistára, keresd meg magad, és a lista jobb oldaláról töltsd le, nyomtasd ki és tűzd magadra a rajtszámodat.
A családi verseny nevezői csapatonként 1 rajtszámot kapnak, ezt tudod minden csapattagnak kinyomtatni.

 

Virtual World Running Versenysorozat 2021 teljesítése

A teljesítést legkorábban a meghirdrtett verseny első napján 0 órakor kezdheted, befejezned legkésőbb az időtartam utolsó napján 23:59-kor kell.
Ha egyéni versenyszámban teljesíted a távot, a választott távot egy szakaszban, egy méréssel, gyalogolva vagy futva kell teljesítened.
Ha hosszabbat futsz, a nevezéskor választott távodnál állj meg egy pillantra, készíts egy fotót az órádról, alkalmazásképernyőről, majd fuss tovább. Így lehet egy pontos 2,5 km-es, 7 km-es, 10 km-es vagy félmaratoni teljesítési időd.

A Félmaraton illetve a Maraton távok családi futásban történő teljesítése esetében a tagoknak összesen egy félmaratonnyi (21,1 km) maraton esetében (42,2 km) távot kell futniuk, azt egymás között felosztva. Nem kötelező mindenkinek egyforma távot teljesíteni, viszont minden váltótag csak egyszer futhat. A váltók eredményéhez minden váltótag futásidejét a saját igazolásával kell feltölteni az eredménybeküldő felületen. A 2 vagy 3 részidőt egyszerre, egy feltöltés során kell megadni, kérjük hogy aki feltölt, előtte gyűjte be a futótársaitől a időket, igazolásokat.

Virtual World Running Versenysorozat 2021 korhatár

A versenyen mindenki a saját felelőségére vesz részt. Az 5km feletti távokon 12 év alatti gyermek indulása nem javasolt. A félmaratoni vagy hosszabb távokon csak 12 évesek vagy idősebbek indulhatnak

 

Virtual World Running Versenysorozat 2021 teljesítés igazolása

A táv teljesítését követően töltsd fel a futásod eredményét az eredménybeküldő felületen legkésőbb a meghirdetett verseny utolsó napjától számított 10. nap éjfélig.
Az eredmények feltöltéséhez a következő adatokat kell megadnod:
- Név
- Rajtszám (a nevezési visszaigazolóban találod)
- Választott táv
- Teljesítési idő
- Táv teljesítésének igazolása

A teljesítést kétféleképpen igazolhatod (választható):
1. egy NYILVÁNOS edzéslink megadásával (pl. Strava, Endomondo). Ne félj, az edzést nem tesszük közzé sehol, csak az ellenőrzés miatt van rá szükség.
2. egy fotó feltöltésével, ami a teljesítés adatait (táv és futott idő) tartalmazza. A fotó készülhet pl. a telefonod kijelzőjéről, az edzésalkalmazás adataival, az órád számlapjáról, a futópad kijelzőjéről... A lényeg, hogy egyértelműen látható legyen rajta a teljesített táv és teljesítési idő. Ne félj, az fotót nem tesszük közzé sehol, csak az ellenőrzés miatt van rá szükség.
A családi verseny teljesítőinek csapatonként csak egy időt és igazolást kell feltölteniük.

Virtual World Running Versenysorozat 2021 eredmények, díjazás, ajándékok

Az eseménynek nincs díjazása, a teljesítőkről egy tájékoztató jellegű eredménylista készül. Az eredménylistákat június 15-től folyamatosan töltjük fel. Az eredménylista az önkéntesen megadott eredmények alapján készül, nem ellenőrzünk minden megadott időt, de bármelyiket kontrollálhatjuk a feltöltött igazolások alapján. A nyilvánvalóan irreális eredményeket nem jelenítjük meg a listában. Minden résztvevő saját maga vállal felelősséget az általa megadott adatok pontosságáért.

Minden nevező  egyedi befutóérmet kap ajándékba.
Az ajándékot esemény után postázzuk a nevezéskor megadott címre. Kérjük olyan címet adj meg, ahol megtalál a postás/futár és át tudod venni a csomagot.

Virtual World Running Versenysorozat 2021 egyéb tudnivalók

 a választható jótékonysági célokat a verseny meghirdetésekor együtt hozzuk nyilvánosságra
Ha kérdésed van a nevezéssel, eseménnyel, lebonyolítással kapcsolatban, telefonon, a +36 30 483-0461 számon vagy az info@vwrunning.hu vagy info@vwrunning.com címen keress minket,
Ha a teljesített táv hosszabb a választott távnál, a teljes futás teljesítési idejét kell megadnod, nem a választott távnak megfelelő résztáv részidejét. Ha hosszabbat futsz, mint a táv, amire neveztél, kérjük rögzítsd két szakaszban az edzést vagy állítsd meg egy fotó erejéig az órát/alkalmazást és csak a versenytávhoz tartozó időt és igazolást töltsd fel az eredménybeküldő felületen.
GPS-es eszközzel teljesítés esetén győződj meg róla, hogy induláskor és menet közben is aktív-e a műholdas kapcsolat.
A versenyszámokban van kerekesszékes, handbike kategória.
A táv teljesítése egyénileg történik, a frissítést is magadnak kell megoldanod, gondolj rá, hogy legyen nálad elég folyadék, egyéb energiapótló.
Mobiltelefon legyen nálad a teljesítés ideje alatt, hogy probléma esetén tudj segítséget hívni. Ezen a versenysorozaton nincs egészségügyi biztosítás, orvosi felügyelet, a futás közben felmerülő helyzeteket egyedül kell megoldanod.
NEM AJÁNLOTT a futóknak futás közben a külvilág zajait tompító bármilyen zene- vagy egyéb lejátszót egyszerre mindkét fülükbe dugva hallgatni, használni.
A Futó-Gyalog SE szervezési okok miatt fenntartja a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozza, a nevezést bármikor lezárja.
A Futó-Gyalog SE fenntartja az időpontváltoztatás jogát.
Figyelmeztetés minden résztvevőnek!

Virtual World Running Versenysorozat 2021 járványügyi tudnivalók

A veszélyhelyzet időtartama alatt kérjük tartsd be az aktuális és vonatkozó kormányrendeletekben foglaltakat a szabadtéri testmozgással, távolságtartással, védőfelszerelések viselésével kapcsolatban.
A választott táv teljesítését kérjük lehetőleg egyénileg tedd meg, kivételt képeznek ezalól a Családi versenyben nevező csapatok, ők együtt teljesítik a távot.